Kontakt

Kdo stojí za Dresblogem

Jmenuji se Karel Hejkal a tuto stránku jsem založil z jednoduchého důvodu – odjakživa mě zajímá jak sport, tak grafika. Tím prvním se dodnes bavím, tím druhým živím. A protože sportovní dresy a loga jsou průsečíkem obou vášní, bylo na čase udělat si trochu radost.

Ač je redakce blogu v tuto chvíli jednočlenná, v blízké budoucnosti přiloží ruku k dílu několik pomocníků. Až na to dojde, tak jejich jména samozřejmě rád přidám k lepšímu.

Sociální sítě

Dresblog má dva základní fungující zdroje informací a dva levobočky, kteří se k světu mají všelijak:

  • Novinky a názory hledejte primárně na Twitteru pod účtem dresblog_cz.
  • Druhou platformou je tento blog samotný. Budou na něj přibývat příspěvky většího a trvanlivějšího rozsahu.
  • Účet s důrazem na vizuální složku aktualit je na Instagramu, též pod nickem dresblog_cz.
    V tuto chvíli je ovšem u ledu, protože ho nestíhám aktualizovat v takové kvalitě a frekvenci, jak bych si představoval. Jednou se to může změnit. 
  • Posledním zdrojem je stránka na Facebooku. Kvůli času a vzhledem k politice Facebooku, který krouhá stránkám dosah, aby je tlačil do reklamy, sem přispívám též pouze občas. Klidně ale dejte follow, po překročení kritického počtu členů se to může změnit.

Napište mi

Pokud Vás blog zaujme nad rámec toho, co se vejde do komentářů, dejte mi vědět. Rád si Vaše postřehy přečtu a bude-li to žádoucí, samozřejmě i odpovím. Napsat můžete na email karel@hejkal.com